Om oss

Maskiner, instrument och teknik för företag & privatpersoner

Uthyrning + kunskap + personal = Bra utfört arbete

Vi har mängder med maskiner, verktyg, instrument och teknikprylar och även väldigt kunnig personal. De flesta maskiner kan du själv välja om du vill manövrera maskinerna på egen hand eller om du önskar hjälp. Vår personal är väl insatt i de produkter vi har till uthyrning. Självklart får du all information av vår personal som du behöver för att komma igång, vilken typ av instrument eller maskiner det än rör sig om.

Vi har experter inom bygg/geoteknik, trädgård, marksanering/föroreningar, vattenskador, bulleranalys, foto- och videoproduktion m.m. Vi erbjuder utbildning i de tjänster vi utför, det samma gäller för de maskiner och instrument vi har tillgång till. Allt för att du skall kunna hantera utrustningen korrekt och problemfritt på egen hand.

Vi utgår från södra Sverige, närmare bestämt i Malmö, men har en hel del personal och prylar även i andra delar av Sverige och på andra platser i Europa. Vi är mycket flexibla och ställer upp för dig som kund i vått och torrt. Fler maskiner/produkter finns tillgängliga än de som visas på hemsidan, tveka inte att skicka en förfrågan.

Maskinhyra innehar svensk F-skatt och hyr ut teknisk utrustning och maskiner till företag och privatpersoner.

Uthyrning

Maskiner, instrument och teknik för företag och privatpersoner. Vi hyr ut utrustning till allt från bygg, geoteknik och trädgård, till foto och videoproduktion. 

Kunskap

Vi har experter inom de områden som vi verkar. Vi erbjuder även utbildning för instrument och tjänster, allt för att du skall kunna hantera utrustningen problemfritt.

 

Personal

Personal med många års erfarenhet som instruerar och hjälper, allt för att du ska känna dig trygg och få ut så mycket som möjligt hyresperioden.

Några av våra projekt

Peab håller just nu på att bygga nya bostäder i en historisk del av Malmö som kallas Varvsstaden. Vi hjälper till med mätning av vibrationer i samband med schaktning, pålning och rivning.
Varvsstaden, Malmö
Kund: Peab Anläggning AB
Max IV-laboratoriet i Lund har tagit skepnad. Innanför väggarna finns det en nationell forskningsanläggning där anrika Lunds Universitet står som värd. Det forskas på acceleratorfysik med hjälp av synkrotronljus.
Max IV, Lund
Kund: Peab Anläggning AB
Under en period har vi utfört bullermätningar vid bostadsbyggnader för Åstorps Kommun. Trafikbuller, entreprenadbuller, ljud från värmepumpar med mera har dokumenterats och utvärderats för att jämföras med de förordningar som gäller.
ÅSTORP
Kund: Åstorps Kommun

Några av våra kunder

Kontakta oss gärna